1 / 38

TownePlace Suites by Marriott Columbus Easton Area

Columbus - OH, USA

Om hotellet

Med et opphold på TownePlace Suites by Marriott Columbus Easton Area i Columbus (Easton) vil du være en 1 minutters kjøretur unna Easton bysentrum og 11 minutter fra Ohio delstatlige messeområde. Dette hotellet ligger 8,2 mi (13,2 km) unna Ohio statsuniversitet og 8,6 mi (13,9 km) unna Historic Crew Stadium. Føl deg som hjemme i et av de 140 gjesterommene, som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Rommet har seng med overmadrass. Underholdningen er sikret med en LCD-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Easton bysentrum - 0,9 km
LEGOLAND® Discovery Center - 1,4 km
Champions of Columbus golfbane - 3,8 km
The New Albany Country Club - 6,3 km
Inniswood Metro Gardens - 7,6 km
Creekside Park - 8,2 km
Gahanna kommunale golfbane - 8,3 km
Progressive Field - 9,1 km
Westerville Mini-Golf - 9,4 km
Mount Carmel St. Ann's Family Medicine Center - 9,7 km
Good Vibes Winery - 9,7 km
Otterbein University - 9,7 km
Golfbanen ved flyplassen - 9,9 km
Sharon Woods Park - 10,1 km
Ohio historiske senter - 10,9 km

Nærmeste store flyplass er Port Columbus internasjonale flyplass (CMH) - 11,6 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Columbus? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 109 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 2 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), piknikområde og grill. Som gjest på TownePlace Suites by Marriott Columbus Easton Area kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 09.00.
  • Kjæledyravgift: USD 100 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over TownePlace Suites by Marriott Columbus Easton Area

Adresse

TownePlace Suites by Marriott Columbus Easton Area

Columbus, Ohio, De forente stater

N 40.058235 E -82.908391

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger