1 / 46

The Westin Great Southern Columbus

Columbus - OH, USA

Om hotellet

Dersom du velger The Westin Great Southern Columbus som ditt overnattingssted i Columbus, vil du både bo i hjertet av byen og dessuten ha mindre enn 5 minutter å kjøre fra Stor-Columbus konferansesenter og COSI. Dette hotellet ligger 1,1 mi (1,8 km) unna Nationwide arena og 1,6 mi (2,6 km) unna Lower.com Field. Føl deg som hjemme i et av de 189 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (mot betaling) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, regndusjhode og designertoalettartikler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Southern Theater - 0,1 km
Columbus Commons - 0,3 km
Bicentennial Park - 0,4 km
Ohio Theatre - 0,5 km
Capitol Square - 0,6 km
Riffe Gallery - 0,6 km
Riffe Center Theatre Complex - 0,6 km
LeVeque Tower - 0,6 km
Shadowbox Live - 0,6 km
Ohio Statehouse - 0,6 km
Scioto Mile Promenade - 0,6 km
Schwartz slottet - 0,6 km
Rhodes statlige kontortårn - 0,8 km
Palace Theatre - 0,8 km
COSI - 1 km

Den foretrukne flyplassen for The Westin Great Southern Columbus er Port Columbus internasjonale flyplass (CMH) - 17,5 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Columbus? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 1115 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 10 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet har i tillegg ballsal og salgsautomat. På The Westin Great Southern Columbus kan du spise et bedre måltid i restauranten. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: USD 40.00

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for wi-fi på rommet: USD 6.95 per dag (prisene kan variere)
  • Pris for selvbetjent parkering utendørs: 35 USD per dag (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)
  • Avgift for betjent parkering: 35 USD per dag (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)
  • Parkering mot betaling i nærheten: USD 12 per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over The Westin Great Southern Columbus

Adresse

The Westin Great Southern Columbus

Columbus, Ohio, De forente stater

N 39.955826 E -82.99906

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger