1 / 60

Drury Plaza Hotel Columbus Downtown

Columbus - OH, USA

Om hotellet

Velger du Drury Plaza Hotel Columbus Downtown som ditt overnattingssted i Columbus, vil du ha Stor-Columbus konferansesenter like rundt hjørnet og bare 5 minutter å gå til Nationwide arena. Dette hotellet ligger 2,1 mi (3,4 km) unna Ohio statsuniversitet og 9,9 mi (16 km) unna Easton bysentrum. Føl deg som hjemme i et av de 180 gjesterommene, som har kjøleskap og LCD-TV. Rommet har seng med overmadrass. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Stor-Columbus konferansesenter - 0,1 km
Nationwide arena - 0,4 km
Arnold Schwarzenegger-statue - 0,6 km
BalletMet forestillingssenter - 0,6 km
North Market - 0,6 km
McFerson Commons - 0,7 km
Goodale Park - 0,9 km
Capitol Square - 0,9 km
Rhodes statlige kontortårn - 0,9 km
Ohio Statehouse - 0,9 km
North Bank Park - 1 km
Huntington Park - 1 km
KEMBA Live! - 1 km
Palace Theatre - 1 km
Battelle Riverfront Park - 1 km

Den foretrukne flyplassen for Drury Plaza Hotel Columbus Downtown er Port Columbus internasjonale flyplass (CMH) - 11,9 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, et innendørsbasseng og et spabad. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og salgsautomat. På Drury Plaza Hotel Columbus Downtown kan du spise et bedre måltid i restauranten. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 09.00. De følgende fasilitetene eller tjenestene vil være utilgjengelig fra 3. juni 2024 til 9. juni 2024 (datoene kan endres):
  • Svømmebasseng

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: USD 50 per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for selvbetjent parkering: 19 USD per dag (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)
  • Kjæledyravgift: USD 50 per overnattingsenhet, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Ekstrasenger er tilgjengelige mot et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 3 barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Drury Plaza Hotel Columbus Downtown

Adresse

Drury Plaza Hotel Columbus Downtown

Columbus, Ohio, De forente stater

N 39.96927 E -82.99922

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger