1 / 55

The Lodge at Flying Horse

Colorado Springs, Colorado, USA

Nær Great Wolf Lodge Water Park

Om hotellet

Beliggende i Colorado Springs (Flying Horse) er The Lodge at Flying Horse mindre enn en 10 minutters kjøretur unna Western gruve- og industrimuseum og Det amerikanske flyvåpenakademiet. Dette resort-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 7,1 mi (11,4 km) unna Chapel Hills kjøpesenter. Føl deg som hjemme i et av de 102 gjesterommene, som også har kjøleskap og iPod-dokkingstasjon. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Great Wolf Lodge Water Park - 4,6 km
Brunswick Zone XL - 5 km
Western gruve- og industrimuseum - 5,7 km
Fox Run Regional Park - 6,2 km
Det amerikanske flyvåpenakademiet - 7,8 km
Pine Creek Golf Club - 8 km
UCHealth Memorial Hospital North - 8,9 km
Focus on the Family velkomstsenter - 9,8 km
Eisenhower Golf Club (golfbane) - 10,3 km
Clune Arena - 11 km
Black Forest Meadery - 11 km
Black Forest Section 16 - 11 km
Falcon Stadium - 11,1 km
Forest Plaza - 11,2 km
Chapel Hills kjøpesenter - 11,4 km

Den foretrukne flyplassen for The Lodge at Flying Horse er Colorado Springs kommunale flyplass (COS) - 34,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Colorado Springs? Som en av denne resorten sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 697 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 8 møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter en runde på golfbanen kan du ta deg et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger eller 2 spabad. Dette resort-hotellet i toskansk stil har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og frisørsalong. Smak på amerikanske retter på The Steakhouse, en av denne resortens 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: USD 100.00
  • Resortavgift: USD 35.00 per overnattingsenhet, per natt
Resortavgiften er inkludert følgende:
  • Bruk av treningsstudio
  • Tilgang til ubetjent parkering
  • Bruk av spa

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. USD 15–50 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra mai til september.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 09.00 og kl. 20.00.
  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over The Lodge at Flying Horse

Adresse

The Lodge at Flying Horse

Colorado Springs, Colorado, USA

N 39.017181 E -104.790841

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger