1 / 38

Best Western Swan Castle Inn

Om hotellet

Velger du Best Western Swan Castle Inn som overnattingssted i Cochrane, vil du ha mindre enn 5 minutter å kjøre til både Tim Horton Event Center og Lee Golf Club. Dette hotellet ligger 1 mi (1,6 km) unna Polar Bear Habitat og 21,8 mi (35,1 km) unna Greenwater Provincial Park. Føl deg som hjemme i et av de 42 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap. Underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt kaffetrakter/tekoker og strykejern/-brett. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Lee Golf Club - 1,5 km
Polar Bear Habitat - 1,7 km
Tim Horton Event Center - 1,7 km
Greenwater Provincial Park - 35,1 km
Iroquois Falls City Park - 49,1 km
Iroquois Falls Pioneer Museum - 49,8 km
Abitibi Golf Club - 49,9 km

Den foretrukne flyplassen for Best Western Swan Castle Inn er Timmins, ON (YTS) - 109,9 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i Cochrane? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 158 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 2 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og bryllupstjenester. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 CAD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 3 barn som er 16 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over Best Western Swan Castle Inn

Adresse

Best Western Swan Castle Inn

Cochrane, Ontario, Canada

N 49.06089 E -81.02392

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger