1 / 76

Om hotellet

Beliggende i Clacton on Sea, er OYO Pier Hotel fin plassert på stranden og mindre enn 5 minutters gange unna Clacton Pier og Clacton-on-Sea Beach. Dette hotellet ligger 13,2 mi (21,2 km) unna University of Essex og 0,4 mi (0,7 km) unna West Cliff Theatre. Føl deg som hjemme i et av de 10 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har kaffetrakter/tekoker og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Clacton Pier - 0,2 km
Clacton-on-Sea Beach - 0,2 km
Princes Theatre - 0,6 km
West Cliff Theatre - 0,7 km
Jaywick Sands - 2,5 km
Holland Haven Country Park - 4,2 km
Jaywick Martello Tower - 5 km
St. Osyth Beach - 5 km
Walton Pier - 11,9 km
Beth Chatto Garden - 17,2 km
Brightlingsea Open Air Swimming Pool - 17,7 km
Wyvernwood - 19,7 km
Green Island Gardens Ardleigh - 21,1 km
University of Essex - 21,2 km
Mistley Towers - 22,6 km

Nærmeste store flyplass er London (SEN-Southend) - 92,4 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Pris for selvbetjent parkering: 2 GBP per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over OYO Pier Hotel

Adresse

OYO Pier Hotel

Clacton on Sea, England, Storbritannia

N 51.78808 E 1.155359

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger