1 / 50

Parador de Ciudad Rodrigo

Salamanca, Spania

Om hotellet

Parador de Ciudad Rodrigo ligger i hjertet av Ciudad Rodrigo med Enrique IIs borg like rundt hjørnet og 3 minutters gange fra Plaza Mayor. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,2 mi (0,2 km) unna Ciudad Rodrigo rådhus og 0,2 mi (0,3 km) unna Vazquez huset. Føl deg som hjemme i et av de 35 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Enrique IIs borg - 0,1 km
Plaza Mayor - 0,2 km
Ciudad Rodrigo rådhus - 0,2 km
Vazquez huset - 0,3 km
Santa Maria-katedralen - 0,3 km
Iglesia de San Pedro y San Isidoro - 0,4 km
Urinalmuseumet i Ciudad Rodrigo - 0,4 km
Ciudad Rodrigo Walls - 0,5 km
Palacio Moctezuma - 0,6 km
Campanarios de Azaba Biological Reserve - 3,1 km
Carpio de Azaba-kirken - 11,8 km
Prehistoric Rock Art Sites in the Côa Valley and Siega Verde - 15,2 km
Siega Verde arkeologisk område - 18,8 km
Fuenteguinaldo-kirken - 24,5 km
Arribes del Duero naturreservat - 27,1 km

Den foretrukne flyplassen for Parador de Ciudad Rodrigo er Valladolid (VLL) - 215,4 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr 2 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet tilbyr også concierge-tjenester, barnepass (mot betaling) og bryllupstjenester. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 2 barer/lounger. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 20 for voksne og EUR 10 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering utendørs: 12 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over Parador de Ciudad Rodrigo

Adresse

Parador de Ciudad Rodrigo

Ciudad Rodrigo, Spania

N 40.59671 E -6.53545

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger