1 / 77

Om hotellet

Dersom du velger Arcos Catedral som ditt overnattingssted i Ciudad Rodrigo vil du ha både Santa Maria-katedralen og Plaza Mayor like rundt hjørnet. Dette hotellet ligger 0,1 mi (0,1 km) unna Urinalmuseumet i Ciudad Rodrigo og 0,1 mi (0,2 km) unna Ciudad Rodrigo Walls. Føl deg som hjemme i et av de 31 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har blendingsgardiner/gardiner og rengjøring tilbys daglig. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Santa Maria-katedralen - 0,1 km
Plaza Mayor - 0,1 km
Urinalmuseumet i Ciudad Rodrigo - 0,1 km
Ciudad Rodrigo Walls - 0,2 km
Ciudad Rodrigo rådhus - 0,2 km
Vazquez huset - 0,3 km
Iglesia de San Pedro y San Isidoro - 0,4 km
Enrique IIs borg - 0,4 km
Palacio Moctezuma - 0,6 km
Campanarios de Azaba Biological Reserve - 3,3 km
Carpio de Azaba-kirken - 12,5 km
Prehistoric Rock Art Sites in the Côa Valley and Siega Verde - 14,5 km
Siega Verde arkeologisk område - 18,1 km
Fuenteguinaldo-kirken - 25,6 km
Arribes del Duero naturreservat - 26,4 km

Den foretrukne flyplassen for Arcos Catedral er Salamanca (SLM-Matacan) - 107,9 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid på Arcos eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 7.50 per person
  • Pris for selvbetjent parkering: 10 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over Arcos Catedral

Adresse

Arcos Catedral

Ciudad Rodrigo, Spania

N 40.59848 E -6.534808

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger