1 / 35

Palacio Antigua Audiencia

Salamanca, Spania

Om hotellet

Når du har Palacio Antigua Audiencia i Ciudad Rodrigo som overnattingssted, bor du i gamlebyen og rett ved både Plaza Mayor og Ciudad Rodrigo rådhus. Dette hostalet ligger 0,1 mi (0,2 km) unna Santa Maria-katedralen og 0,1 mi (0,2 km) unna Urinalmuseumet i Ciudad Rodrigo. Overnatt i et av de 6 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Kablet og trådløst internett er tilgjengelig. Rommene har privat bad med badekar, bideer og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og blendingsgardiner/gardiner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Plaza Mayor - 0,1 km
Ciudad Rodrigo rådhus - 0,1 km
Santa Maria-katedralen - 0,2 km
Vazquez huset - 0,2 km
Urinalmuseumet i Ciudad Rodrigo - 0,3 km
Iglesia de San Pedro y San Isidoro - 0,3 km
Enrique IIs borg - 0,3 km
Ciudad Rodrigo Walls - 0,3 km
Palacio Moctezuma - 0,5 km
Campanarios de Azaba Biological Reserve - 3,2 km
Carpio de Azaba-kirken - 11,9 km
Prehistoric Rock Art Sites in the Côa Valley and Siega Verde - 14,7 km
Siega Verde arkeologisk område - 18,3 km
Fuenteguinaldo-kirken - 24,6 km
Arribes del Duero naturreservat - 26,6 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert) og et flerspråklig personale. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse.
  • Kjæledyravgift: EUR 10 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 20.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Palacio Antigua Audiencia

Adresse

Palacio Antigua Audiencia

Ciudad Rodrigo, Spania

N 40.598 E -6.534

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger