1 / 37

Copper Canyon Boutique Hotel

Om hotellet

I Chihuahua ligger Copper Canyon Boutique Hotel kun en 5 minutters kjøretur unna Expo Chihuahua og Casa Redonda museum for samtidskunst. Dette hotellet ligger 2,6 mi (4,2 km) unna Det autonome universitetet i Chihuahua og 3 mi (4,8 km) unna Casa Chihuahua museum. Overnatt i et av de 104 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og rengjøring tilbys daglig. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Casa Redonda museum for samtidskunst - 3,2 km
Expo Chihuahua - 3,3 km
Det autonome universitetet i Chihuahua - 3,5 km
Grutas de Nombre de Dios - 4,5 km
Casa Chihuahua museum - 4,7 km
Regjeringspalasset - 4,9 km
Museo de la Lealtad Republicana – Casa Juárez - 4,9 km
Casa Juarez museum - 4,9 km
Colonial teater - 5,5 km
Quinta Gameros kultursenter - 5,9 km
Chihuahua rådhus - 6,2 km
Plaza de Armas - 6,2 km
Katedralen i Chihuahua - 6,5 km
Semilla museum for vitenskap og teknologi - 6,5 km
Museo Casa de Villa - 6,5 km

Den foretrukne flyplassen for Copper Canyon Boutique Hotel er Chihuahua, Chihuahua (CUU-General Roberto Fierro Villalobos internasjonale flyplass) - 15,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), grill og bankettsal. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. MXN 150 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Copper Canyon Boutique Hotel

Adresse

Copper Canyon Boutique Hotel

Chihuahua, Chihuahua, Mexico

N 28.675083 E -106.071173

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger