1 / 40

Hotel Cortijo Los Gallos

Novo Sancti Petri, Spania

Om hotellet

Velger du Hotel Cortijo Los Gallos i Chiclana de la Frontera (Los Gallos-Cerromolino) som overnattingssted, vil du ha mindre enn 10 minutter å kjøre til La Barrosa strand og Sancti Petri holme. Dette hotellet ligger 17,8 mi (28,7 km) unna Playa de El Palmar og 19,1 mi (30,8 km) unna Playa de la Victoria. Føl deg som hjemme i et av de 27 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og hårføner (på forespørsel). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa de Sancti Petri - 3,3 km
La Barrosa strand - 3,4 km
Johannes døperens kirke - 3,7 km
Convento de Jesus Nazareno - 3,7 km
Torre del Reloj - 3,8 km
Sancti Petri holme - 3,9 km
Castle of Sancti Petri - 3,9 km
Pinar del Hierro and Espartosa skogspark - 4 km
Golf Novo Sancti Petri - 4,7 km
NOVO CENTER kjøpesenter - 6,7 km
La Estancia Golf - 8,4 km
Cala encendida - 12,5 km
Cala El Aspero - 12,8 km
Cala del Frailecillo - 13 km
Cala el Pato - 13,1 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Cortijo Los Gallos er Jerez de la Frontera (XRY) - 59 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et sesongbasert utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en takterrasse. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. EUR 5–5 per person
  • Avgift for ekstraseng: 16.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra juli til oktober.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hotel Cortijo Los Gallos

Adresse

Hotel Cortijo Los Gallos

Chiclana de la Frontera, Spania

N 36.39606 E -6.173306

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger