1 / 100

Chiangrai Lake Hill Resort

Chiang Mai, Thailand

Om hotellet

Beliggende i Chiang Rai, er Chiangrai Lake Hill Resort kun en 15 minutters kjøretur unna Mae Fah Luang Universitet og Chiang Rai Rajabhat universitet. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 11,6 mi (18,7 km) unna Chiang Rai klokketårn og 4 mi (6,5 km) unna Union of Hill Tribe Villages and Long Neck Karen. Føl deg som hjemme i et av de 80 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mae Fah Luang Universitet - 3,5 km
Union of Hill Tribe Villages and Long Neck Karen - 6,5 km
Baandam-museet - 7,7 km
Karen Lahwi-landsbyen - 8,2 km
Chiang Rai Rajabhat universitet - 9,7 km
Wat Rong Suea Ten - 15,7 km
Wat Klang Wiang - 16,9 km
Statue of King Mengrai - 17 km
Wat Pra Singh - 17 km
King Meng Rai the Great Monument - 17,3 km
Wat Mung Muang - 17,3 km
Wat Huai Pla Kung tempel - 17,4 km
Hilltribe Museum & Education Center - 17,6 km
Hill Tribe Museum - 17,6 km
75-års jubileum flagg og lampe-park - 17,7 km

Den foretrukne flyplassen for Chiangrai Lake Hill Resort er Chiang Rai (CEI-Chiang Rai internasjonale flyplass) - 13,9 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et utendørsbasseng, en lazy river og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og piknikområde. Du kan spise lunsj eller middag på restaurant, en restaurant som spesialiserer seg på thailandske retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (døgnet rundt). Mens du tar deg en forfriskende dukkert, kan du få deg noe å drikke fra baren i bassenget på dette hotellet.Engelsk frokost tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum i kontanter: 200 THB per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for engelsk frokost: ca. THB 100 for voksne og THB 50 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 300 THB (én vei)
  • Avgift for ekstraseng: 500.0 THB per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 20.00.
  • Ett barn som er 7 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart Chiangrai Lake Hill Resort

Adresse

Chiang Rai

GPS: N 20.04307 E 99.86124

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger