1 / 21

Hyatt Place Chapel Hill / Southern Village

Om hotellet

Beliggende i Chapel Hill, er Hyatt Place Chapel Hill / Southern Village kun en 15 minutters kjøretur unna University of North Carolina (universitet) og Streets at Southpoint Mall. Dette hotellet ligger 12,8 mi (20,7 km) unna Duke University og 13,5 mi (21,7 km) unna Duke University Hospital. Føl deg som hjemme i et av de 110 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

University of North Carolina (universitet) - 2,3 km
UNC Medical Center - 3,4 km
North Carolina Women's Hospital - 3,4 km
Dean Smith Center - 3,6 km
Kenan stadion - 3,8 km
The Carolina Basketball Museum - 3,8 km
Memorial Hall - 3,9 km
Ackland Art Museum - 3,9 km
Franklin Street - 4,2 km
Morehead planetarium - 4,3 km
Paul Green Theatre - 4,4 km
Coker Arboretum - 4,4 km
North Carolina botaniske hage - 4,4 km
PlayMakers Repertory Company - 4,5 km
Carrboro Century Center - 4,5 km

Den foretrukne flyplassen for Hyatt Place Chapel Hill / Southern Village er Raleigh-Durham International Airport (RDU) - 30,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Chapel Hill? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 158 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig.
  • Kjæledyravgift: USD 75.00 per overnattingsenhet, per uke
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Hyatt Place Chapel Hill / Southern Village

Adresse

Hyatt Place Chapel Hill / Southern Village

Chapel Hill, North Carolina, De forente stater

N 35.8814 E -79.06215

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger