1 / 49

Hampton by Hilton Changchun Ziyou Road

Changchun, Kina

I Changchun (Erdao)

Om hotellet

Dersom du velger Hampton by Hilton Changchun Ziyou Road i Changchun (Erdao) som ditt overnattingssted, vil du bare ha 5 minutter å kjøre til både Laodong Park og Changchun International Convention Center. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 2,9 mi (4,7 km) unna Changchun bystadion og 2,9 mi (4,7 km) unna Changchun Wuhuan Gymnasium. Føl deg som hjemme i et av de 123 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og separat sitteområde, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Changchun International Convention Center - 3,4 km
Laodong Park - 3,4 km
Changchun bystadion - 4,7 km
Northeast Normal University - 4,8 km
Changchun Wuhuan Gymnasium - 4,7 km
Zoological and Botanical Garden of Changchun - 5,3 km
Changchun Normal University - 5,6 km
Nanhu Park - 6,5 km
Changchun Children's Park - 8,2 km
Manchukuo Palace - 8,3 km
Chongqing Road - 8,5 km
The Museum of The Imperial Palace of Manchukuo - 8,5 km
Manchukuo State Department - 8,5 km
Changchun Huguo Prajna Temple - 8,5 km
Eight Departments of Manchukuo - 8,8 km

Den foretrukne flyplassen for Hampton by Hilton Changchun Ziyou Road er Changchun (CGQ-Longjia internasjonale flyplass) - 32,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé tilbys i ukedagene mot et tillegg. Av hensyn til våre kunder tilbyr vi en rangering basert på vårt eget rangeringssystem.
  • Pris for frokostbuffé: ca. CNY 88 for voksne og CNY 48 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hampton by Hilton Changchun Ziyou Road

Adresse

Hampton by Hilton Changchun Ziyou Road

Changchun, Kina

N 43.865143 E 125.390694

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger