1 / 71

Om hotellet

Hirande Otel ligger i hjertet av Çaykara, og her vil du bo like ved Uzungöl-innsjøen og en 2 minutters kjøretur unna Gölbaşı-områdets moské. Dette leilighetshotellet ligger 10,7 mi (17,3 km) unna Yedigöller og 21,9 mi (35,2 km) unna Sultan Murat-platået. Føl deg som hjemme i et av de 16 gjesterommene, som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Sengen har dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Underholdningen er sikret med en LED-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har skrivebord og separat sitteområde, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Uzungöl-innsjøen - 0,2 km
Uzungol Kuran Kursu - 0,2 km
Uzungöl Seyir Terası - 1 km
Gölbaşı-områdets moské - 1,9 km
Yedigöller - 17,3 km
Caykara Merkez Cami - 18,6 km
Haldizen-fjellet - 19,6 km
Sultan Murat-platået - 35,2 km
Çamburnu Plajı - 48,1 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). På dette leilighetshotellet kan du benytte deg av romservice (døgnet rundt).
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 80 EUR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hirande Otel

Adresse

Hirande Otel

Caykara, Tyrkia

N 40.620649 E 40.290233

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger