1 / 53

Om hotellet

Velger du TF Royal Hotel som overnattingssted i Castlebar, vil du bare ha 5 minutter å gå til TF Royal teater og arrangementssenter og Mayo Memorial Peace Park. Dette hotellet ligger 0,2 mi (0,3 km) unna Lake Lannagh Hiking Trails og 0,3 mi (0,5 km) unna Great Western Greenway. Overnatt i et av de 23 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

TF Royal teater og arrangementssenter - 0,1 km
Mayo Memorial Peace Park - 0,2 km
Great Western Greenway - 0,5 km
Lake Lannagh Hiking Trails - 0,7 km
Linenhall Arts Centre - 0,8 km
TF Royal & Theatre - 1 km
Turlough Round Tower - 1,1 km
McHale Park (stadion) - 2 km
National Museum of Country Life - 8,5 km
Fransiskanerkloster - 8,6 km
Temple of the Nuns - 9,6 km
Cunnagher More Bog Natural Heritage Area - 9,7 km
Elmhall kirkegård - 10,2 km
Belcarra Eviction Cottage (museum) - 10,7 km
Ballintubber kloster - 14,2 km

Den foretrukne flyplassen for TF Royal Hotel er Knock (NOC-Ireland West) - 39 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Dette hotellet har i tillegg piknikområde og bankettsal. Kom og spis lunsj eller middag på Carvery & New Deli, en restaurant som spesialiserer seg på irske retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Hotel er klassifisert i henhold til definisjonene i den irske Tourist Traffic Acts. Overnattingsstedet er stengt mellom 01. oktober og 30. april.
  • Avgift for ekstraseng: 20.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over TF Royal Hotel

Adresse

TF Royal Hotel

Castlebar, Irland

N 53.853303 E -9.303819

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger