1 / 100

Hotel Villa Sonia

Taormina, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og limousin-/privatbiltjenester. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og transport til cruiseskipterminalen mot et tillegg. Nyt rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Gjester kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med den kostnadsfrie bussen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Villa Sonia

Adresse

Hotel Villa Sonia

Castelmola, Italia

N 37.860173 E 15.277189

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger