1 / 52

Om hotellet

Velger du Cobo Bay Hotel i Castel som overnattingssted, bor du nær stranden, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Guernsey havn og Saumarez Park. Dette hotellet ligger 1,3 mi (2,1 km) unna The Royal Guernsey Golf Club og 3 mi (4,8 km) unna Guernsey museum og kunstgalleri. Overnatt i et av de 34 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, designertoalettartikler og hårføner. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Saumarez Park - 1,3 km
The Royal Guernsey Golf Club - 2,2 km
Guernsey museum og kunstgalleri - 4,8 km
Candie-hagene - 5 km
The Gallery - 5,3 km
German Underground Hospital - 5,3 km
Little Chapel - 5,5 km
Hauteville House - 5,5 km
The Guernsey Tapestry - 5,6 km
Guernsey havn - 5,6 km
Fort Pembroke - 6,4 km
Castle Cornet - 6,5 km
Sausmarez Manor - 6,6 km
Pembroke Beach - 6,9 km
German Occupation Museum - 7,1 km

De nærmeste flyplassene er:
Guernsey (GCI) - 7,9 km
Alderney (ACI) - 54,4 km
Jersey (JER) - 63,7 km
London (SEN-Southend) - 427,7 km

Foretrukket flyplass for Cobo Bay Hotel er London (SEN-Southend).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og sykkelutleie. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 2 barer/lounger. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.30. Overnattingsstedet er stengt mellom 01. januar og 27. mars.
  • Avgift for barneseng (babyseng): 10.0 GBP per dag
  • Avgift for ekstraseng: 30.0 GBP per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Cobo Bay Hotel

Adresse

Cobo Bay Hotel

Castel, Kanaløyene, Storbritannia

N 49.478253 E -2.589903

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger