1 / 35

Hotel Bel Tramonto

Ischia, Italia

Om hotellet

Underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har dusj, regndusjhode og bideer. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og transport til fergeterminalen mot et tillegg. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Man trenger ikke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Bel Tramonto

Adresse

Hotel Bel Tramonto

Casamicciola Terme, Italia

N 40.745062 E 13.904084

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger