1 / 100

Pestana Carvoeiro Golfe - AL

Portimao, Portugal

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet tilgang til internett (via kabel) (mot et tillegg), renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Mens golferen i familien er ute på banen, kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som utendørs tennisbaner og et innendørsbasseng. Dette leilighetshotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Som gjest på Pestana Carvoeiro Golfe - AL kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom dagligvarebutikken/storkiosken. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette leilighetshotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Pestana Carvoeiro Golfe - AL

Adresse

Pestana Carvoeiro Golfe - AL

Carvoeiro, Portugal

N 37.127005 E -8.48667

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger