1 / 22

Hotel Le Soleil Levant

Guadeloupe, Guadeloupe

Om hotellet

Beliggende i Capesterre-de-Marie-Galante, er Hotel Le Soleil Levant ved sjøen og bare 15 minutters gange unna Feuillère-stranden og Plage de la Ferrière. Dette resort-hotellet med spa ligger 1,3 mi (2 km) unna Petite Anse strand og 3,8 mi (6,2 km) unna Plages des Galets. Føl deg som hjemme på et av de 30 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Rommene har egen balkong eller terrasse. Underholdningen på rommet er sikret med en flatskjerm-TV. Rommene har sengeoppredning og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Feuillère-stranden - 0,7 km
Plage de la Ferrière - 1,1 km
Petite Anse strand - 2 km
Plages des Galets - 4,1 km
Plage des Bébés - 8,5 km
Plage de Grand-Bourg - 10,8 km
Ti'bulles - 11,6 km
Grand-Bourg Marina - 11,7 km
Anse à Coq - 13,8 km
Plage des Trois Îlets - 14,6 km
Plage de Folle Anse - 16,9 km
Plage de Moustique - 17 km
Anse Canot - 17,5 km
Plage du Vieux Fort - 20,6 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Le Soleil Levant er Pointe-a-Pitre (PTP-Pointe-a-Pitre Intl.) - 67,8 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert) og bagasjeoppbevaring. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og grill. Som gjest på Hotel Le Soleil Levant kan du spise et bedre måltid på Le Soleil Levant. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg. Dette overnattingsstedet er stengt fra 15. mars 2024 til 31. mai 2025 (datoene kan bli endret).
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 15 for voksne og EUR 15 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Le Soleil Levant

Adresse

Hotel Le Soleil Levant

Capesterre-de-Marie-Galante, Guadeloupe

N 15.894216 E -61.223902

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger