1 / 51

San Gennaro Castello

Pisa-Lucca, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, bideer og hårføner. Rommene har takvifte og rengjøring tilbys daglig. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette bed & breakfast-hotellet i toskansk stil har i tillegg barnepass (mot betaling), TV i fellesområdet og tur-/billettassistanse. Som gjest på San Gennaro Castello kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Lokale retter er inkludert og serveres daglig.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over San Gennaro Castello

Adresse

San Gennaro Castello

Capannori, Italia

N 43.901533 E 10.638802

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger