1 / 39

Kaçkar Resort Hotel

Trabzon, Tyrkia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et spabad, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og tur-/billettassistanse. Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (døgnet rundt).

  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Alkohol serveres ikke på dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter; gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.

Kart over Kaçkar Resort Hotel

Adresse

Kaçkar Resort Hotel

Camlihemsin, Tyrkia

N 40.954689025878906 E 41.09352111816406

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger