1 / 61

Relais Corte Rodeschi

Pisa-Lucca, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og minibar. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og peis i lobbyen. Som gjest på Relais Corte Rodeschi kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren.

  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test eller bevis på full COVID-19-vaksinasjon.

Kart over Relais Corte Rodeschi

Adresse

Relais Corte Rodeschi

Camaiore, Italia

N 43.92055 E 10.34562

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger