1 / 40

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av og koble av med massasjer og kroppsbehandlinger. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som sykkelutleie. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys mot et tillegg.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hotel Paris

Adresse

Hotel Paris

Camaiore, Italia

N 43.90312 E 10.21846

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger