1 / 100

Om hotellet

Unn deg et opphold i denne villaen, som er individuelt dekorert og utstyrt med oppvarmet gulv og Flatskjerm-TV. Wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Bekvemmelighetene omfatter skrivebord og minibar, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et utendørsbasseng, et døgnåpent treningssenter og sykkelutleie. Denne villaen i toskansk stil tilbyr også wi-fi (inkludert), peis i lobbyen og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av denne villaens romservice (på fastsatte tidspunkter).

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Villa Melangola

Adresse

Villa Melangola

Camaiore, Italia

N 43.951807 E 10.308556

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger