1 / 87

Alko Hotel Integrado

Cali, Colombia

Om hotellet

Beliggende i Cali (Ciudad Jardin) er Alko Hotel Integrado mindre enn 10 minutter til fots fra Jardin Plaza kjøpesenter og Universidad del Valle. Dette hotellet ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Unicentro kjøpesenter og 1,1 mi (1,8 km) unna Holguines handelssenter. Skjem bort deg selv og bo på et av de 17 gjesterommene, som er individuelt innredet, og som er utstyrt med privat spabad inne. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har et boblebad og toalettartikler (inkludert). Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Jardin Plaza kjøpesenter - 0,5 km
Centro Comercial Aventura Plaza - 0,6 km
Universidad del Valle - 0,8 km
Las Velas Shopping Center - 0,9 km
Unicentro kjøpesenter - 0,9 km
Palmas Mall - 0,9 km
Lungavita Clinic - 1 km
Holguines handelssenter - 1 km
Babilla park - 1,1 km
Fundación Valle Del Lili - 1,5 km
Pontificia Universidad Javeriana Cali - 3,2 km
Universidad Icesi - 3,3 km
Limonar Premier kjøpesenter - 3,8 km
Universidad San Buenaventura Cali - 4,1 km
Las Garzas-parken - 4,7 km

Den foretrukne flyplassen for Alko Hotel Integrado er Cali (CLO-Alfonso Bonilla Aragon internasjonale flyplass) - 30,8 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og wi-fi (inkludert) og gavebutikk/kiosk. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Engelsk frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 11.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Du må kanskje betale mva. (19 %) på stedet. Reisende fra utlandet som betaler med et utenlandsk betalingskort eller bankoverføring, og som har gyldig pass og turistvisum, kan være unntatt denne avgiften (19 %) for turistpakkereiser (overnatting + en annen reisetjeneste).

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport: COP 150000 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 3)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Reiser du med et barn, kan det være overnattingsstedet ditt krever at du viser frem visse tilleggsdokumenter. Foreldre som reiser til Colombia med et barn på under 18 år kan bli bedt om å vise frem barnets fødselsattest og legitimasjon med bilde (pass dersom vedkommende er statsborger av et annet land enn Colombia) ved innsjekking. Dersom en slektning eller foresatt reiser til Colombia med barnet, kan vedkommende bli bedt om å vise frem en fullmakt for reisen, underskrevet av både en notar og begge foreldrene til barnet, i tillegg til en kopi av begge foreldrenes legitimasjon. Dersom kun én av foreldrene til barnet reiser til Colombia med barnet, kan vedkommende bli bedt om å vise frem en fullmakt for reisen, underskrevet av både en notar og den andre av foreldrene. Besøkende som planlegger å reise til Colombia med barn bør kontakte et colombiansk konsulat før reisen for å få videre veiledning.

Kart over Alko Hotel Integrado

Adresse

Alko Hotel Integrado

Cali, Colombia

N 3.36801 E -76.5329

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger