1 / 32

Om hotellet

Dersom du velger Hotel Alcantara som overnattingssted i Caceres, vil du bo midt i smørøyet, kun en 10 minutters spasertur fra Gran Teatro de Cáceres og San Juan kirke. Dette hotellet ligger 0,8 mi (1,3 km) unna Casa Pedrilla historie- og kulturmuseum og 0,9 mi (1,5 km) unna Palasset i Marqueses de Torreorgaz. Føl deg som hjemme i et av de 66 gjesterommene, som har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gran Teatro de Cáceres - 0,6 km
San Juan kirke - 0,8 km
Senteret for visuell kunst - Helga de Alvear stiftelsen - 0,9 km
Acebo - 1 km
Salvatierra de Santiago - 1 km
Piedras Albas - 1 km
El Arco de la Estrella - 1 km
Casa Mudejar - 1 km
Palasset i Marqueses de Torreorgaz - 1,1 km
Torre de los Sande - 1,1 km
Plaza Mayor - 1,1 km
Casa del Sol - 1,1 km
Casa del Aguila - 1,1 km
San Mateo kirke - 1,1 km
Plaza de San Mateo - 1,1 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Alcantara er Badajoz (BJZ-Talavera La Real) - 119,1 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid på Clavero Restaurant eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hotel Alcantara

Adresse

Hotel Alcantara

Caceres, Spania

N 39.472005 E -6.380043

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger