1 / 100

Garza Blanca Resort & Spa Los Cabos

Los Cabos, Mexico

Om hotellet

I Los Cabos ligger Garza Blanca Resort & Spa Los Cabos fint til ved havet. Herfra er vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Palmilla-stranden og Santa Maria-stranden. Dette resort-hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 10,5 mi (16,9 km) unna Puerto Los Cabos og 12,3 mi (19,8 km) unna Medano-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 315 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Chileno Bay - 1,2 km
Ørkenpark naturreservat - 1,7 km
Cuadra San Francisco - 1,9 km
Cabo Real golfbane - 3,9 km
El Dorado golfklubb - 5 km
Playa Cabo Real - 5,2 km
Chileno-stranden - 6,8 km
Palmilla-stranden - 7,9 km
Playa El Tule - 8 km
Palmilla golfklubb - 9,5 km
Las Viudas strand - 9,9 km
Querencia Golf Course - 10,2 km
Santa Maria-stranden - 10,4 km
Costa Azul-stranden - 10,6 km
Reserva de la Biosféra Sierra de la Laguna - 11 km

Den foretrukne flyplassen for Garza Blanca Resort & Spa Los Cabos er San José del Cabo, Baja California Sur (SJD-Los Cabos int.) - 26,8 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Denne resorten tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 8 utendørsbassenger og et døgnåpent treningssenter. Dette resort-hotellet i middelhavsstil tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Denne resorten tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på internasjonale retter på Blanca Blue, en av denne resortens 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en bar i bassenget eller en av overnattingsstedets 3 barer/lounger eller 2 bassengbarer.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: USD 2.25 per overnattingsenhet, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 35.0 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Garza Blanca Resort & Spa Los Cabos

Adresse

Garza Blanca Resort & Spa Los Cabos

Cabo San Lucas, Baja California Sur, Mexico

N 22.970368 E -109.789014

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger