1 / 76

Om hotellet

Hotel Bohema ligger i hjertet av Bydgoszcz. Dersom du bor her, vil du ha mindre enn 5 minutter å gå til Marian Rejewski Statue og Myslecinek. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 0,2 mi (0,4 km) unna Municipal Art Gallery og 0,2 mi (0,4 km) unna bwa City Gallery. Føl deg som hjemme i et av de 24 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Marian Rejewski Statue - 0,3 km
Myslecinek - 0,3 km
Municipal Art Gallery - 0,3 km
Bwa City Gallery - 0,3 km
85 Gallery - 0,3 km
Crossing the river sculpture - 0,4 km
Bydgoszcz Battle & Martyrdom Monument - 0,4 km
"Trzy Gracje" sculpture - 0,4 km
The Church of the Poor Clares - 0,5 km
Kochanowski Park - 0,5 km
Leon Wyczolkowski regionalmuseum - 0,5 km
Leon Wyczółkowski District Museum - 0,5 km
The Archer Lady - 0,7 km
Altmarkt - 0,8 km
Master Twardowski - 0,8 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Bohema er Bydgoszcz (BZG-Ignacy Jan Paderewski) - 4,7 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og hurtiginnsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg noe å spise på Weranda Restaurant, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys i ukedagene fra kl. 07.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. PLN 80 per person
  • Avgift for flyplasstransport: PLN 150 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 0)
  • Pris for selvbetjent parkering: 60 PLN per natt
  • Pris for langtidsparkering: 49 PLN per natt
  • Parkering mot betaling i nærheten: PLN 60 per dag (100 meter unna)
  • Avgift for ekstraseng: 150.0 PLN per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn som er 7 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Bohema

Adresse

Hotel Bohema

Bydgoszcz, Polen

N 53.12572 E 18.00694

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger