1 / 66

Gardenland Resort

Albania, Albania

Om hotellet

Dersom du velger Gardenland Resort når du skal besøke Bushat, bor duved en elv samtidig som du er 9,5 mi (15,3 km) unna Festung Rozafa og 9,5 mi (15,3 km) unna Shkodra slott. Dette resort-hotellet med familievennlig profil ligger 11 mi (17,7 km) unna Shkoder Historical Museum og 11,5 mi (18,5 km) unna Loro Borici stadion. Føl deg som hjemme i et av de 17 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon og skrivebord. Rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Festung Rozafa - 15,3 km
Shkodra slott - 15,3 km
Shkoder Historical Museum - 17,7 km
Loro Borici stadion - 18,5 km
Marubi Permanent Photo Exhibition - 18,6 km
Kantina Kallmet - 19,6 km
Lake Skadar - 20,7 km
Scanderbeg Memorial - 23,1 km
Kune Beach - 31,9 km
Rana e Hedhun - 38 km

Den foretrukne flyplassen for Gardenland Resort er Tirana (TIA - Nene Tereza int.) - 73,6 km

Gjester har tilgang til blant annet limousin-/privatbiltjenester, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som en vannsklie, et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette resort-hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Det enkelt å komme seg rundt med overnattingsstedets kostnadsfrie buss, som går innen et område på 15 kilometer. Ta deg et måltid på Lobby Restaurant eller noe lett å bite i på kafeen på denne resorten. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 09.30.
  • Avgift for flyplasstransport: EUR 65 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 15 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra april til september.
  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Gardenland Resort

Adresse

Gardenland Resort

Bushat, Albania

N 41.93849 E 19.545549

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger