1 / 26

Om hotellet

I Bromsgrove ligger Grafton Manor plassert ved en innsjø og kun 5 minutter å kjøre fra både Sanders Park og Avoncroft Museum of Historic Buildings. Dette hotellet ligger 12,7 mi (20,5 km) unna West Midland Safari Park og 13,4 mi (21,6 km) unna University of Birmingham. Overnatt i et av de 14 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har badekar eller dusj og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sanders Park - 2 km
Avoncroft Museum of Historic Buildings - 2,1 km
Artrix - 4,3 km
Jinney Ring Craft Centre - 6,4 km
Regent Centre - 7,8 km
Hanbury Hall (herskapshus) - 8,3 km
Droitwich Spa Lido - 8,7 km
Droitwich Spa Heritage & Information Centre - 8,9 km
Waseley Hills Country Park - 10,7 km
Lickey Hills Country Park - 10,8 km
Harvington Hall - 11,3 km
Valley Stadium - 13,3 km
Redditch Golf Club - 13,4 km
Zombie Boot Camp - 13,5 km
Forge Mill Needle Museum and Bordesley Abbey - 13,9 km

De nærmeste flyplassene er:
Birmingham flyplass (BHX) - 38,8 km
Coventry (CVT) - 58,8 km

Foretrukket flyplass for Grafton Manor er Birmingham flyplass (BHX).

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og kaffe på fellesområdet. Planlegger du en event i Bromsgrove? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 186 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 3 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet i tudorstil har i tillegg concierge-tjenester, bryllupstjenester og piknikområde. Kom og spis middag i dette hotellets restaurant, Grafton Manor Restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys i ukedagene fra kl. 07.30 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Avgift for barneseng (babyseng): 10 GBP per dag
  • Avgift for ekstraseng: 15 GBP per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Grafton Manor

Adresse

Grafton Manor

Bromsgrove, England, Storbritannia

N 52.320295 E -2.089917

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger