1 / 100

De Rougemont Manor Hotel & Suites

Brentwood, Storbritannien

Om hotellet

Velger du De Rougemont Manor Hotel & Suites i Brentwood (Warley) som overnattingssted, vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Lakeside kjøpesenter og Thames River. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 20 mi (32,2 km) unna ExCeL Exhibition Centre og 14,2 mi (22,9 km) unna Bluewater kjøpesenter. Føl deg som hjemme i et av de 76 gjesterommene, som er individuelt dekorert. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Brentwood Karting - 2,2 km
Warley Country Park - 2,2 km
Thorndon Country Park - 2,8 km
Upminster Golf Club - 6,7 km
Stubbers Activity and Adventure Centre - 7,6 km
Old MacDonalds Farm - 7,6 km
Upminster Windmill - 8,2 km
Hornchurch Stadium - 8,6 km
Hutton Country Park - 9,4 km
Queen's Theatre - 9,7 km
Bentley Golf Club - 9,8 km
Romford golfklubb - 10,1 km
Belhus Wood Country Park - 10,5 km
Romford Market - 11,7 km
Kelvedon Hatch - 11,8 km

De nærmeste flyplassene er:
London (LCY-London City) - 32,8 km
London (SEN-Southend) - 34,2 km
London (STN-Stansted) - 49,3 km

Foretrukket flyplass for De Rougemont Manor Hotel & Suites er London (STN-Stansted).

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et døgnåpent helsestudio, et utendørsbasseng og en utendørs tennisbane. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Heseltine'€™s Restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. GBP 14.5 per person
  • Avgift for barneseng (babyseng): 20.0 GBP per opphold
  • Avgift for ekstraseng: 20.0 GBP per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over De Rougemont Manor Hotel & Suites

Adresse

De Rougemont Manor Hotel & Suites

Brentwood, England, Storbritannia

N 51.58923052268 E 0.289443205804

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger