1 / 100

StoneBridge Resort

Om hotellet

I Branson West ligger StoneBridge Resort kun en 5 minutters kjøretur unna Silver Dollar City og 6 minutter unna Shepherd of the Hills utendørsteater. Dette hotellet med golfmuligheter ligger 3,5 mi (5,6 km) unna Talking Rocks Cavern og 5,5 mi (8,8 km) unna IMAX underholdningskompleks. Føl deg som hjemme i et av de 242 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med mikrobølgeovn og DVD-spiller. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommet har kaffetrakter/tekoker og takvifte, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mark Twain National Forest - 3,5 km
Silver Dollar City - 3,5 km
Millennium Bowling & Entertainment - 5,3 km
Talking Rocks Cavern - 5,6 km
Indian Creek Caverns - 5,7 km
Shepherd of the Hills utendørsteater - 5,8 km
Ozark Mountain State Park - 6,2 km
Indian Point Park - 7 km
Henning naturvernområde - 7,2 km
Table Rock Lake - 8,6 km
Marvel Cave - 8,6 km
IMAX underholdningskompleks - 8,8 km
Aunts Creek - 8,9 km
Shoji Tabuchi teater - 9,2 km
World's Largest Toy Museum - 9,3 km

Nærmeste store flyplass er Branson, Missouri (BKG) - 31 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Planlegger du en event i Branson West? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 267 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Øv på svingen på golfbanen, eller ta et bad i et av stedets 3 utendørsbassenger. Dette hotellet har i tillegg concierge-tjenester, peis i lobbyen og piknikområde. Smak på amerikanske retter på LedgeStone Grill, en restaurant ved bassenget med en bar/lounge og utsikt over bassenget. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. USD 5–12 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte utendørsbassenget stenger i september.

Kart over StoneBridge Resort

Adresse

StoneBridge Resort

Branson West, Missouri, USA

N 36.68938 E -93.341627

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger