1 / 35

Inn at 500 Capitol

Boise - ID, USA

Om hotellet

Inn at 500 Capitol ligger i hjertet av Boise og herfra vil du ha mindre enn 5 minutter å gå til både Ballet Idaho og Boise Brewing. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,2 mi (0,3 km) unna Boise Contemporary Theater og 0,3 mi (0,4 km) unna Boise kunstmuseum. Skjem bort deg selv og bo på et av de 111 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med peis og Flatskjerm-TV. Sengen har dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommet har safe med plass til bærbar PC og aviser (inkludert), samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Julia Davis Park - 0,2 km
Ballet Idaho - 0,2 km
Boise Brewing - 0,2 km
Boise offentlige bibliotek - 0,3 km
Eighth Street Marketplace - 0,3 km
Knitting Factory - 0,3 km
Boise Contemporary Theater - 0,3 km
Boise kunstmuseum - 0,3 km
Esther Simplot Performing Arts Academy - 0,3 km
Idaho historiske museum - 0,3 km
Pioneer Village - 0,4 km
Idaho Central Arena - 0,4 km
Baskisk museum og kultursenter - 0,4 km
Idaho Black History Museum - 0,4 km
Jack's Urban Meeting Place - 0,4 km

Den foretrukne flyplassen for Inn at 500 Capitol er Boise flyplass (BOI) - 8,4 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i Boise? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 165 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Du tilbys blant annet et treningssenter og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Gjester kan hoppe på den kostnadsfrie bussen som går innen et område på 4 miles. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Avgift for betjent parkering: 27.00 USD per natt (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)
  • Kjæledyravgift: USD 75.00 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Inn at 500 Capitol

Adresse

Inn at 500 Capitol

Boise, Idaho, USA

N 43.61155 E -116.20512

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger