1 / 41

Om hotellet

Har du Saint Pauls House som ditt overnattingssted i Birmingham vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Utilita Arena Birmingham og International Convention Centre. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 1,5 mi (2,5 km) unna Bullring Shopping Centre (kjøpesenter) og 3,4 mi (5,5 km) unna University of Birmingham. Føl deg som hjemme i et av de 34 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har espressomaskin og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

St. Pauls kirke - 0,2 km
Birmingham katedral - 0,8 km
Birmingham Museum and Art Gallery (museum og kunstgalleri) - 0,8 km
Museum of the Jewellery Quarter - 0,9 km
Victoria Square - 1 km
Birmingham Repertory Theatre - 1 km
Birmingham Town Hall (rådhus) - 1 km
Biblioteket i Birmingham - 1 km
Centenary Square (torg) - 1 km
Frankfurt Christmas Market Birmingham - 1,1 km
Chamberlain Square (torg) - 1,1 km
Utilita Arena Birmingham - 1,1 km
Birmingham Children's Hospital - 1,1 km
Symphony Hall - 1,1 km
Shoppingområde - 1,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Birmingham flyplass (BHX) - 24,8 km
Coventry (CVT) - 49,3 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Som gjest på Saint Pauls House kan du innta et måltid på Saint Pauls House eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé serveres fra kl. 07.30 til kl. 11.30 på hverdagene og fra kl. 08.00 til kl. 11.30 i helgene, mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. GBP 15 per person
  • Pris for selvbetjent parkering utendørs: 21.50 GBP per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Saint Pauls House

Adresse

Saint Pauls House

Birmingham, England, Storbritannia

N 52.485808 E -1.905495

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger