1 / 38

Peter Scott House, Birmingham

Birmingham, Storbritannien

Om hotellet

Når du har Peter Scott House, Birmingham i Birmingham som overnattingssted, bor du nær flyplassen, kun 1 minutter å kjøre fra University of Birmingham og 5 minutter fra Broad Street. Dette gjestehuset ligger 11,9 mi (19,1 km) unna National Exhibition Centre og 2,4 mi (3,9 km) unna Utilita Arena Birmingham. Overnatt i et av de 36 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

University of Birmingham - 0,1 km
Harborne Walkway - 0,6 km
Queen Elizabeth Hospital Birmingham - 1,9 km
Cannon Hill Park (park) - 2,3 km
Birmingham Botanical Gardens (botanisk hage) - 2,3 km
Hagley Road - 2,4 km
Broad Street - 2,4 km
Edgbaston Stadium - 2,6 km
Brindleyplace - 2,8 km
Shoppingområde - 3,1 km
O2 Academy Birmingham - 3,3 km
Industry and Genius - 3,3 km
The Mailbox - 3,4 km
National SEA LIFE Centre - 3,4 km
Birmingham Central Mosque (moske) - 3,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Birmingham flyplass (BHX) - 18,4 km
Coventry (CVT) - 53,5 km

Foretrukket flyplass for Peter Scott House, Birmingham er Birmingham flyplass (BHX).

Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Dette gjestehuset tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 7 møterom. Gjestene tilbys begrenset parkering på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Som gjest på Peter Scott House, Birmingham kan du spise et bedre måltid på 1900 Restaurant. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost serveres fra kl. 07.00 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 10.00 i helgene, mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjernerangering av VisitEngland, som er Englands nasjonale turistkontor.
  • Pris for komplett frokost: ca. GBP 13.50–14.95 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Peter Scott House, Birmingham

Adresse

Peter Scott House, Birmingham

Birmingham, England, Storbritannia

N 52.454762 E -1.926336

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger