1 / 44

Bridge Street Cottages

Missoula - MT, USA

Om hotellet

Bridge Street Cottages ligger nær skiheisene i Bigfork, kun en 3 minutters spasertur fra Bigfork sommerlekehus og 8 minutter til fots fra Flathead Lake. Denne hytta ligger 2,6 mi (4,2 km) unna Eagle Bend Golf Club og 3,2 mi (5,1 km) unna Kehoe's Agate Shop. Føl deg som hjemme på et av de 13 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder peis og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har skrivebord og separat sitteområde, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Eva Gates Homemade Preserves - 0,2 km
Riecke's Bayside Gallery - 0,2 km
Bigfork sommerlekehus - 0,3 km
Eric Thorsen Art Studio - 0,3 km
Flathead Lake - 0,7 km
Wayfarers State Park - 0,9 km
Eagle Bend Golf Club - 4,2 km
Kehoe's Agate Shop - 5,1 km
North Shore State Park - 8,4 km
Flathead River - 8,6 km
Flathead nasjonalskog - 10,9 km
Echo Lake - 12,3 km
Swan Valley - 17 km
Yellow Bay State Park - 21,9 km
Yellow Bay - 22,5 km

Den foretrukne flyplassen for Bridge Street Cottages er Kalispell, Montana (FCA-Glacier Park internasjonale flyplass) - 43,4 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og grill. Denne hytta har dessuten rabatt på et nærliggende treningsstudio, informasjon om sykkelturer og sykkeloppbevaring.

Kart over Bridge Street Cottages

Adresse

Bridge Street Cottages

Bigfork, Montana, De forente stater

N 48.05965 E -114.0724

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger