1 / 39

Om hotellet

Hotel Settles ligger i hjertet av Big Spring med Big Spring Municipal Auditorium like rundt hjørnet og 6 minutters gange fra Heritage Museum of Big Spring. Dette hotellet med historisk profil ligger 0,9 mi (1,4 km) unna Scenic Mountain Medical Group - Main Street og 1,7 mi (2,7 km) unna Scenic Mountain Medical Group - Gregg Street. Føl deg som hjemme i et av de 65 gjesterommene, som har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en iPod-dokkingstasjon og parabol-TV. Badene har badekar eller dusj, designertoalettartikler, og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Big Spring Municipal Auditorium - 0,2 km
Heritage Museum of Big Spring - 0,5 km
Scenic Mountain Medical Group - Main Street - 1 km
Scenic Mountain Medical Group - Gregg Street - 2,6 km
Big Spring State Park - 3,4 km
Comanche Trail Park - 3,5 km
Russ McEwen Family Aquatic Center - 5,4 km
Comanche Trail Golf Course - 5,5 km
Hangar 25 Air Museum - 6,1 km
Stanton City Hall - 33,6 km
Howard Jenkins Memorial Space Park - 35,8 km
Shelbourne Park - 37,6 km
Garden City Stadion - 44,3 km
Glasscock County Old rettshus og fengsel - 44,9 km
Glasscock County rettshus - 44,9 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Settles er Midland, TX (MAF-Midland internasjonale flyplass) - 85,5 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Big Spring? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 259 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 5 møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et utendørsbasseng, et spabad og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har dessuten frisørsalong, bryllupstjenester og piknikområde. Kom og spis lunsj eller middag på Settles Grill, en restaurant som spesialiserer seg på amerikanske retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren.
  • Avgift for flyplasstransport: USD 100.00 per kjøretøy (tur-retur, maks antall passasjerer: 4)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 22.00.
  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hotel Settles

Adresse

Hotel Settles

Big Spring, Texas, De forente stater

N 32.253012 E -101.475355

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger