1 / 62

IRA By Orchid Bhubaneswar

Bhubaneswar, India

Om hotellet

IRA By Orchid Bhubaneswar ligger i hjertet av Bhubaneshwar. Når du bor her vil du ha mindre enn 5 minutter å kjøre til Qadam-I-Rasool og Orissa delstatlige museum. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 1,6 mi (2,6 km) unna Odissi Research Centre og 2,5 mi (4 km) unna Rajarani-tempelet. Føl deg som hjemme i et av de 111 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Qadam-I-Rasool - 1 km
Orissa delstatlige museum - 2,4 km
Odissi Research Centre - 2,6 km
Quadam-i-Rasool - 2,8 km
Regional Science Centre - 3 km
Siddhesvara-tempelet - 3,9 km
Muktesvara-tempelet - 3,9 km
Rajarani-tempelet - 4 km
Bindu Sagar - 4,1 km
Kanchi Ganesha Temple - 4,2 km
Markandesvara Temple - 4,2 km
Ananta Vasudeva Temple - 4,3 km
Rameswar Temple - 4,4 km
Sisireshwara Temple - 4,4 km
Swarnajaleswar Temple - 4,4 km

Den foretrukne flyplassen for IRA By Orchid Bhubaneswar er Bhubaneshwar (BBI-Biju Patnaik) - 5,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. INR 400 per person
  • Avgift for ekstraseng: 1680 INR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over IRA By Orchid Bhubaneswar

Adresse

IRA By Orchid Bhubaneswar

Bhubaneshwar, India

N 20.273387 E 85.851345

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger