1 / 34

Hotel Arch Manor

Bhopal, India

Om hotellet

Hotel Arch Manor i Bhopal (Maharana Pratap Nagar) ligger kun 5 minutters gange fra Oasis Academy og mindre enn en 5 minutters kjøretur unna Buddhist Monuments at Sanchi. Dette hotellet ligger 2,3 mi (3,7 km) unna Lakshmi Narayana Temple og 2,3 mi (3,7 km) unna Archaeological Museum. Føl deg som hjemme i et av de 34 gjesterommene, som har kjøleskap. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har badekar eller dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har skrivebord og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Oasis Academy - 0,4 km
Birla museum - 3 km
Lakshmi Narayana Temple - 3,1 km
Buddhist Monuments at Sanchi - 3,2 km
New Market - 3,7 km
Archaeological Museum - 4 km
Shahpura Lake Viewpoint - 4,6 km
TT Nagar stadion - 4,9 km
Bharat Bhavan - 5,1 km
Regional Science Center - 5,2 km
State Museum of Madhya Pradesh - 5,3 km
Moti Masjid - 5,5 km
Imam-plassen - 5,5 km
Upper Lake - 5,6 km
Upper Lake Viewpoint - 6,3 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Arch Manor er Bhopal (BHO) - 13,6 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 300 INR (tur-retur)
  • Avgift for ekstraseng: 700 INR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Hotel Arch Manor

Adresse

Hotel Arch Manor

Bhopal, India

N 23.233805 E 77.431446

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger