1 / 100

Hostal La Fonda

Om hotellet

Hostal La Fonda ligger sentralt plassert i Benissa, og når du bor her vil du bare være 10 minutter unna Lavendelhagene og Jalon Valley med bil. Dette pensjonatet med familievennlig profil ligger 7,7 mi (12,3 km) unna La Fossa-stranden og 12,3 mi (19,8 km) unna Jávea havn. Føl deg som hjemme i et av de 11 gjesterommene, som er individuelt innredet. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Lavendelhagene - 5,6 km
Jalon Valley - 7,1 km
Ozone Bowling - 8,9 km
Ifach golfklubb - 9,1 km
Peça Tower - 9,5 km
Llavador de la Font - 9,6 km
Arenal-Bol-stranden - 10,1 km
Cala La Manzanera - 10,2 km
Puerto Blanco-stranden - 10,2 km
Cala Fustera - 10,2 km
Cala Morello - 10,7 km
Cala Baladrar - 11,1 km
Cala Els Pinets - 11,3 km
Baños De La Reina arkeologiske utgravninger - 11,3 km
Cantal Roig-stranden - 11,3 km

Den foretrukne flyplassen for Hostal La Fonda er Alicante (ALC - Alicante int.) - 86 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tilleggsgebyr. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette pensjonatet i middelhavsstil har i tillegg wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og et spillrom. Ta deg noe å spise på La Fonda, en delikatesserestaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Avgift for barneseng (babyseng): 12.0 EUR per opphold
  • Avgift for ekstraseng: 25.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hostal La Fonda

Adresse

Hostal La Fonda

Benissa, Spania

N 38.713021 E 0.045296

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger