1 / 63

Angsana Bangalore

Bangalore, India

Om hotellet

Har du Angsana Bangalore i Bengaluru (Rajanukunte) som overnattingssted, er du mindre enn 9 minutter unna Padukone and Dravid Centre for Sport Excellence med bil. Dette resort-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 12,1 mi (19,5 km) unna Manyata Tech Park og 15,3 mi (24,6 km) unna ISKCON-tempelet. Føl deg som hjemme i et av de 79 gjesterommene, som har minibar og LCD-TV. Underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og badekåper. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Padukone and Dravid Centre for Sport Excellence - 7,1 km
Brigade Magnum - 16,5 km
Kirloskar Business Park - 17,4 km
Aster CMI sykehus - 17,8 km
Acharya teknologisk institutt - 19,4 km
Manyata Tech Park - 19,5 km
Bhartiya City - 19,6 km
Lumbini Gardens - 19,6 km
Hebbal lake - 19,7 km
Bangalore baptistsykehus - 19,8 km
Bhartiya Mall - 19,9 km
Manpho Convention Center - 20,2 km
Innovative Film City - 20,3 km
White Orchid Bangalore - 20,6 km
Peenya - 20,9 km

Nærmeste store flyplass er Bangalore (BLR - Kempegowda int.) - 21,5 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Denne resorten tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 5 møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer og kroppsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et helsestudio, et utendørsbasseng og en utendørs tennisbane. Dette resort-hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg noe å spise på Mirage, en av denne resortens 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. INR 750 per person
  • Avgift for ekstraseng: 3500.0 INR per dag
  • Du må betale en avgift for tilgang til visse fasiliteter

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Angsana Bangalore

Adresse

Angsana Bangalore

Bengaluru, India

N 13.18192 E 77.55955

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger