1 / 60

Oakwood Residence Whitefield Bangalore

Bangalore, India

Om hotellet

Oakwood Residence Whitefield Bangalore ligger i sentrum av Bengaluru. Med et opphold her vil du være en 10 minutters kjøretur unna Embassy Tech Village og Accenture. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 10,7 mi (17,2 km) unna M.G. Road og 13,1 mi (21,1 km) unna Manyata Tech Park. Føl deg som hjemme i et av de 143 gjesterommene, som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og mikrobølgeovn. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en LED-TV med digital-TV. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Accenture - 3,2 km
International Tech Park - 3,5 km
DivyaSree Technopark - 3,7 km
Sheraton Grand Bengaluru konferansesenter - 4 km
Capgemini - 4,2 km
Forum Shantiniketan-kjøpesenteret - 4,3 km
KTPO konferansesenter - 4,5 km
SAP Labs - 5 km
Omthara Kala Kuteera - 5,9 km
Den gamle flyplassveien - 6,7 km
Marathahalli Bridge - 7,5 km
Iplay Bangalore - 8,7 km
Cessna Business Park - 8,8 km
Prestige teknologiske park - 8,9 km
Phoenix Marketcity - 9,3 km

Nærmeste store flyplass er Bangalore (BLR - Kempegowda int.) - 37,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Bengaluru? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 135 kvadratmeter, blant annet konferansesenter. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et utendørsbasseng, en badstue og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Smak på internasjonale retter på Oakleaf by Oakwood, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. INR 450 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 3780 INR (én vei)
  • Depositum for kjæledyr: 100000 INR per opphold
  • Kjæledyravgift: INR 750 per kjæledyr, per dag (maks. INR 750 per opphold) pluss en engangsavgift for rengjøring på INR 5000
  • Avgift for barneseng (babyseng): 1000.0 INR per natt
  • Avgift for ekstraseng: 1500.0 INR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Oakwood Residence Whitefield Bangalore

Adresse

Oakwood Residence Whitefield Bangalore

Bengaluru, India

N 12.969462 E 77.749828

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger