1 / 34

Posada el Parral - Hostel

Om hotellet

Dersom du har Posada el Parral - Hostel som overnattingssted når du skal besøke Benaocaz, vil du bare ha 10 minutter å kjøre til både Yacimiento Arqueológico Ocvri og Capuchin nonnekloster. Dette vandrerhjemmet ligger 4 mi (6,4 km) unna Ubrique skinnmuseum og 4,6 mi (7,5 km) unna Parroquia de Ntra. Senora de la O. Føl deg som hjemme i et av de 4 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har vifte og rengjøring tilbys daglig. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Capuchin nonnekloster - 3,9 km
Ubrique skinnmuseum - 4 km
Parroquia de Ntra. Senora de la O - 4,5 km
Yacimiento Arqueológico Ocvri - 4,7 km
El Bosque besøkssenter - 17,7 km
Jardín Botánico El Castillejo - 20,2 km
Iptuci saltsletter - 21,1 km
Puerto del Boyar utkikkspunkt - 23,1 km
Majaceite River Trail - 23,1 km
Sierra de Grazalema naturpark - 23,5 km
Puerto de las Palomas - 24,3 km
Matrera slott - 25,7 km
Dolmen de la Giganta - 26,7 km
La Cilla - 27,4 km
La Playita - 32,9 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet et sesongbasert utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette vandrerhjemmet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og peis i lobbyen. Du kan spise lunsj eller middag i dette vandrerhjemmets restaurant, El Parral, eller få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 09.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. EUR 3–5 for voksne og EUR 3–5 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 12 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over Posada el Parral - Hostel

Adresse

Posada el Parral - Hostel

Benaocaz, Spania

N 36.7037 E -5.42205

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger