1 / 100

Om hotellet

Velger du Ethno Belek i Serik (Belek golfbane) som overnattingssted, er du rett ved Belek Beach Park og en 2 minutters kjøretur unna Asklepion Spa & Thalasso. Dette hotellet med alt inkludert ligger 23,5 mi (37,8 km) unna Side vestlige strand og 1,8 mi (2,8 km) unna Belek moské. Føl deg som hjemme i et av de 497 gjesterommene, som også har minibar (inkludert) og espressomaskin. Underholdningen er sikret med en 42-tommers smart-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med hårføner og badekåper. Rommene har flaskevann (inkludert) og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Belek Beach Park - 0,1 km
Asklepion Spa & Thalasso - 1,5 km
Belek moské - 3,2 km
Cornelia Golf Club - 4,5 km
Montgomerie golfbane - 4,7 km
Gloria Golf Club - 6 km
Toleransehagen - 7,2 km
Carya Golf Club - 7,3 km
Belka Golf Club - 7,3 km
Kadriye Beach - 8,4 km
Kaya Eagles Golf Club - 8,9 km
National Golf Club - 10,2 km
Cullinan Links golfklubb - 12,5 km
Antalya Golf Club - 12,6 km
Aksu Belediyesi Halk Plajı - 17,9 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 36,6 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og kaffe på fellesområdet. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger og et døgnåpent helsestudio. Dette hotellet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på Steakhouse, en av dette hotellets mange spisesteder, som omfatter 8 restauranter og en kafé. Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 2 barer/lounger.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Ethno Belek

Adresse

Ethno Belek

Belek, Tyrkia

N 36.84511 E 31.077364

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger