1 / 15

Mr.DIN Rinjani Trails Hotel

Om hotellet

Velger du Mr.DIN Rinjani Trails Hotel som overnattingssted i Bayan, vil du være en 3 minutters spasertur unna Sindang Gila-fossen og en 5 minutters kjøretur unna Sendang Gile- og Tiu Kelep-fossene. Dette hotellet ligger 1,5 mi (2,4 km) unna Air Terjun Sindang Gila og 4,3 mi (7 km) unna Den eldste moskeen i Lombok. Føl deg som hjemme i et av de 10 gjesterommene. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med kablet internett (inkludert) på rommet. Badene har dusj. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sindang Gila-fossen - 0,3 km
Sendang Gile- og Tiu Kelep-fossene - 1,4 km
Air Terjun Sindang Gila - 2,4 km
Den eldste moskeen i Lombok - 7 km
Masjid Bayan Beleq - 7,5 km

Nærmeste store flyplass er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 119,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Dette overnattingsstedet er stengt fra 22. februar 2023 til 21. februar 2025 (datoene kan bli endret). I henhold til lokale regelverk, må alle besøkende oppholde seg innendørs på overnattingsstedet under Stillhetens dag/Nyepi i et helt døgn (fra kl. 06.00). Stillhetens dag er en bevegelig helligdag som kommer i mars eller april. Det vil ikke være mulig å sjekke inn eller ut denne dagen. Ngurah Rai lufthavn (Bali internasjonale flyplass) er også stengt denne dagen.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: IDR 150000.00
  • Rengjøringsgebyr: 30000.00 IDR per person, per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 500000.00 IDR (tur-retur)
  • Avgift for ekstraseng: 100000 IDR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Mr.DIN Rinjani Trails Hotel

Adresse

Mr.DIN Rinjani Trails Hotel

Bayan, Indonesia

N -8.302997 E 116.402618

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger