1 / 23

Econo Lodge Baton Rouge University Area

Om hotellet

Econo Lodge Baton Rouge University Area ligger i hjertet av Baton Rouge, og bor du her vil du ha mindre enn 10 minutter å kjøre fra Raising Cane's River Center og Mall of Louisiana. Dette hotellet ligger 3,2 mi (5,2 km) unna Louisiana statsuniversitet og 4,6 mi (7,4 km) unna Belle of Baton Rouge Casino & Hotel. Føl deg som hjemme i et av de 30 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har skrivebord og mikrobølgeovn, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Corporate Square Mall - 1,2 km
Nairn Drive Park - 1,9 km
Foster Shopping Center - 4,3 km
East Polk Street Park - 4,6 km
North Street Park - 4,9 km
Varsity Theatre - 5 km
Louisiana statsuniversitet - 5 km
Rural Life Museum - 4,9 km
48th Street Park - 5 km
Mid-City Shopping Center - 5,7 km
Our Lady of the Lake Regional Medical Center - 5,7 km
Red Dragon Listening Room - 6 km
Progress Park - 6 km
Our Lady of the Lake Children's Hospital - 6,1 km
Gus Young Park - 6,2 km

Den foretrukne flyplassen for Econo Lodge Baton Rouge University Area er Baton Rouge, Louisiana (BTR-Baton Rouge Metropolitan) - 17,6 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys transport fra hotellet til flyplassen på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 20.5 USD per person
  • Avgift for ekstraseng: 10 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 4 barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Econo Lodge Baton Rouge University Area

Adresse

Econo Lodge Baton Rouge University Area

Baton Rouge, Louisiana, USA

N 30.41942 E -91.13751

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger