1 / 100

The Ivy Hotel

Baltimore, USA

Om hotellet

Med sin beliggenhet i Baltimore (Midtown) er The Ivy Hotel mindre enn en 5 minutters kjøretur fra National Aquarium in Baltimore (akvarium) og Baltimore Convention Center. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 1,6 mi (2,6 km) unna Johns Hopkins Hospital og 1,9 mi (3 km) unna Oriole Park at Camden Yards. Skjem bort deg selv og bo på et av de 18 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med peis og Flatskjerm-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og italienske Frette-laken. Underholdningen er sikret med parabol-TV og en iPod-dokkingstasjon, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

University of Baltimore - 0,4 km
Joseph Meyerhoff konserthus - 0,5 km
Maryland Institute College of Art - 0,6 km
Center Stage Theater (teater) - 0,7 km
Lyrisk operahus - 0,7 km
Peabody Institute of the Johns Hopkins University - 0,8 km
George Peabody bibliotek - 0,9 km
Washington-monumentet - 1 km
Walters Art Museum - 1,1 km
Enoch Pratt frie bibliotek - 1,3 km
Mercy Medical Center - 1,3 km
Maria himmelfarts basilika - 1,4 km
Hopkins Plaza - 2 km
CFG Bank Arena - 2 km
Charm'tastic Mile - 2,1 km

De nærmeste flyplassene er:
Baltimore Washington internasjonale flyplass (BWI) - 21,8 km
Baltimore, Maryland (MTN-Martin State) - 20,8 km
Fort Meade, MD (FME-Tipton) - 35,2 km
College-parken, Maryland (CGS) - 50,1 km
Gaithersburg, Maryland (GAI-Montgomery County Airpark) - 68,8 km

Foretrukket flyplass for The Ivy Hotel er Baltimore Washington internasjonale flyplass (BWI).

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Dette hotellet tilbyr 4 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med hotellets buss (mot et tillegg), som går innen et område på 3 engelske mil. Smak på lokale og internasjonale retter på Magdalena, en bistro med en bar/lounge og utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt).
  • Avgift for betjent parkering: 45 USD per natt
  • Depositum for kjæledyr: 50.00 USD per natt
  • Kjæledyravgift: USD 50 per overnattingsenhet, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over The Ivy Hotel

Adresse

The Ivy Hotel

Baltimore, Maryland, USA

N 39.303538 E -76.612719

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger