1 / 54

Golden Horn Apart Hotel

Om hotellet

Dersom du velger Golden Horn Apart Hotel når du skal til Baku bor du i forretningsområdet og bare 5 minutter unna Metro Park og Mall 28 med bil. Dette leilighetshotellet ligger 3,6 mi (5,8 km) unna Aserbajdsjans statlige akademiske opera- og balletteater og 3,7 mi (5,9 km) unna Baku by racerbane. Føl deg som hjemme i et av de 40 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som har et tekjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og ovn. Underholdningen er sikret med en smart-TV med digital-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ganjlik kjøpesenter - 2,1 km
Tofik Bakhramov stadion - 2,3 km
Baku Congress Centre - 2,6 km
Metro Park - 3 km
Haydar Aliyev kultursenter - 3,2 km
Baku Entertainment Centre - 4,3 km
Mall 28 - 4,4 km
Baku-kjøpesenteret - 5 km
Heydar Aliyev-palasset - 5,6 km
Aserbajdsjans statlige akademiske opera- og balletteater - 5,8 km
Baku by racerbane - 5,9 km
Government House - 6,1 km
Nizami Street - 6,1 km
War Trophies Park - 6,1 km
Dənizkənarı Milli-parken - 6,3 km

Nærmeste store flyplass er Baku (GYD-Heydar Aliyev internasjonale flyplass) - 23,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Baku? Som en av dette leilighetshotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 45 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Nyt utsikten fra en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette leilighetshotellet har dessuten TV i fellesområdet, vestibyle og informasjon om sykkelturer. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Aserbajdsjan. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 3 stars. Dette overnattingsstedet er stengt fra 10. november 2024 til 25. november 2024 (datoene kan bli endret).

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: USD 0.65 per person, per natt
  • Rengjøringsgebyr: 0 USD per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport: USD 18 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)
  • Avgift for flyplasstransport per barn: 18 USD (opptil 12 år)
  • Avgift for ekstraseng: 30.0 USD per dag
  • Klesvaskgebyr: USD 0 per dag
  • Gebyr for håndklær: USD 0 per person per natt (gjester kan også ta med egne)
  • Vanngebyr: USD 0 per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Hvis du trenger visum for å kunne reise inn i landet, kan du spørre overnattingsstedet ditt om de kan hjelpe deg med å fremskaffe de nødvendige dokumentene for å få dette. For mer informasjon kan du kontakte overnattingsstedet via telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen din. Overnattingsstedet kan komme til å kreve en avgift for denne hjelpen, selv om du skulle ende opp med å kansellere bestillingen din. Alle slike avtaler og ordninger i forbindelse med anskaffelse av visum gjelder kun mellom deg og overnattingsstedet ditt.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Golden Horn Apart Hotel

Adresse

Golden Horn Apart Hotel

Baku, Aserbajdsjan

N 40.410061 E 49.848149

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger